• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Dick Vos nieuw bestuurslid Adfiz

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 21 juni is Dick Vos benoemd als bestuurslid van Adfiz. Dick Vos is mede-eigenaar en commercieel directeur van Veldhuis Advies, een all-round financieel advieskantoor uit Heerde. Dick is ruim 28 jaar werkzaam in het verzekeringsvak en heeft door tal van studies en adviesfuncties ruime ervaring opgedaan met financiële planning, particuliere en bedrijfsverzekeringen, collectief pensioen en volmachten.

Dick Vos nieuw bestuurslid Adfiz

Dick is enthousiast over bestuurslidmaatschap: “Ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn arbeidzame leven. Een van de kernwaarden binnen ons bedrijf is “helpen” en ik denk dat ik via deze nieuwe functie in staat ben om een bijdrage te leveren aan een beter adviesklimaat in Nederland.”

Graag wil hij helpen een goed solidair verzekeringsstelsel te waarborgen, dat toegankelijk is voor iedereen. “Daarbij geloof ik erg in de kracht van samenwerken en ben ik van mening dat Adfiz het samenwerkingsplatform is voor de onafhankelijk adviseur. Samen kunnen wij invloedrijk zijn op ontwikkelingen die voor onze branche belangrijk zijn en op politieke beslissingen die de komende jaren genomen gaan worden. Ik heb er erg veel zin in.”


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven