• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Gaat u trouwen? Denk aan de bruiloftverzekering!

Nu de versoepelingen echt door lijken te zetten durven ook steeds meer bruidsparen hun huwelijksfeesten weer te plannen. In 2020 regende het nog annuleringen vanwege alle coronamaatregelen, nu lijkt het erop alsof de trouwbranche het drukker dan ooit gaat krijgen. Maar wat als uw mooie dag onverhoopt niet door kan gaan of er iets naars gebeurt tijdens het huwelijksfeest? We vertellen u graag wat meer over de bruiloftverzekering die voor én tijdens uw trouwen interessant kan zijn.

Gaat u trouwen? Denk aan de bruiloftverzekering!

De Bruiloftverzekering

We horen u bijna denken: In Nederland is ook overal een verzekering voor. En dat is ook wel zo. Verstandig omgaan met uw vermogen is echter wel aan te raden zo aan het begin van uw getrouwde leven. Met een trouw- of bruiloftverzekering dekt u de financiële risico’s af.

Bijvoorbeeld voor het afzeggen van uw bruiloft omdat uw gekozen trouwlocatie afbrand. Wat moet u dan met de kosten voor de bruidstaart, de bloemen, de catering? Ook wanneer de trouwkleding beschadigd raakt of u of uw naaste familie ziek wordt. De bruiloftverzekering biedt uitkomst bij al dit soort onverwachte tegenslagen die nare financiële gevolgen met zich mee brengen.

Let u op? Er zijn verschillende aanbieders die een trouwverzekering aanbieden. Maar lees de voorwaarden goed door! Het kan namelijk, net als bij veel reisverzekeringen, zo zijn dat annulering door coronamaatregelen uitgesloten is van dekking. Wilt u het zeker weten? Neem even contact op met uw adviseur!

Meer dan alleen annuleren of verplaatsen wordt gedekt

De bruiloftverzekering is echter niet alleen voor de onkosten die gemaakt kunnen worden bij annulering van de bruiloft. Na 1,5 jaar thuiszitten hebben de meeste mensen wel zin in een feestje. Misschien loopt het gefeest allemaal nét iets uit de hand en stoot een vriend of familielid per ongeluk een glas drinken over de geluidsinstallatie, of tuimelt er een vaas van een sokkel.

Vervelende kosten waar de gast aansprakelijk voor gesteld kan worden. Maar als u een bruiloftverzekering heeft waarin de gasten meeverzekerd zijn voor ongelukken op de dansvloer en tijdens de trouwdag, dan hoeft de gast zich daar geen zorgen over te maken!

Meer informatie?

De ene verzekeraar is de andere niet. Bespreek uw plannen met uw adviseur om zo tot de best passende dekking te komen. Neem contact op via [email protected] of bel 0579 699 799


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven