• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Musicalfeest voor basisscholen in theater de Spiegel

Zwolle – Voor kinderen van groep 8 van verschillende basisscholen uit Zwolle en omgeving is het woensdag 22 juni feest. Zij mogen hun favoriete liedje uit de eindmusical op het grote podium van theater de Spiegel ten gehore brengen aan opa’s, oma’s, ouders en hun vriendjes en vriendinnetjes.

Musicalfeest voor basisscholen in theater de Spiegel

Dit jaar organiseert Zwolse Theaters voor het eerst sinds de corona-uitbraak weer de Veldhuis Advies Musical Awards. Diede Blok, medewerker Talentontwikkeling & Educatie bij Zwolse Theaters vertelt: “We organiseren deze Awards om kinderen de kans te geven om te leren performen én eens op een groot podium te staan. Dit leert ze niet alleen om zichzelf te presenteren, maar het helpt ze ook om zelfverzekerder te worden en bovendien is het natuurlijk een geweldige ervaring.”

Veldhuis Advies heeft als hoofdsponsor zijn naam verbonden aan het event. “Dankzij de Musical Awards maken kinderen al vroeg kennis met theater en cultuur. En dat draagt volgens onderzoek bij aan geluk. We vinden het dan ook geweldig om daar een bijdrage aan te mogen leveren, vanuit onze missie om iedereen een beetje gelukkiger te maken,” zegt Dick Vos, commercieel directeur bij Veldhuis Advies.

Er zijn verschillende basisscholen uit de regio die meedoen. Een van deze scholen gaat met een grote beker naar huis. Pien Trieling en Yara Piekema van de theatergroep Dear T presenteren de Awards en verzorgen een verrassingsoptreden in de pauze, zodat de jury zich in de tussentijd kan beraden over wie de winnaar wordt. Na afloop krijgen alle kinderen nog een leuke attentie mee.

De bijzondere optredens zijn woensdag 22 juni te bekijken in Theater de Spiegel. Vanaf 9.30 uur gaan de deuren open en de show duurt tot 12.00 uur. Alle ouders en opa’s en oma’s zijn welkom. Reserveren kan via de website van Zwolse theaters.


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven