• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1
Samenwerkingsverband met Starterscollectief Veluwe

Veldhuis Advies ambassadeur van Stichting Starterscollectief Veluwe

Onlangs hebben wij ons als ambassadeur verbonden aan Stichting Starterscollectief Veluwe. Een prachtig en kosteloos steunpunt voor startende ondernemers op de Noord-Veluwe. Stichting Starterscollectief Veluwe schreef daar dit mooie persbericht over dat wij alleen maar kunnen onderschrijven. 

Veldhuis Advies ambassadeur van Stichting Starterscollectief Veluwe

Familiebedrijf Veldhuis Advies ook Ambassadeur van Starterscollectief Veluwe

Onlangs heeft financieel adviesbureau Veldhuis Advies uit Heerde zich als ambassadeur verbonden aan de Stichting Starterscollectief Veluwe. Eerder dit jaar werden tijdens een netwerkbijeenkomst de handtekeningen gezet door Derk Lodiers van Veldhuis Advies en Edith Stegeman, voorzitter van de Stichting Starterscollectief Veluwe. 

Stichting Starterscollectief Veluwe

De Stichting Starterscollectief Veluwe ondersteunt startende ondernemers op de Noord-Veluwe met kennis en informatie over het ondernemerschap. Daarnaast faciliteert de stichting verschillende netwerkmogelijkheden. Door de financiële steun van partners, ambassadeurs en vrienden van de stichting, kan het Starterscollectief Veluwe startende ondernemers in de regio met elkaar verbinden, van elkaar laten leren en ze vooruit helpen. Op die manier is het steunpunt kosteloos voor de leden. 

Familiebedrijf Veldhuis Advies

Veldhuis Advies ontstond in 1965 in de woonkamer van Henk Veldhuis. Nu, bijna 60 jaar later, staat zoon Bob aan het roer van wat inmiddels is uitgegroeid tot de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Veldhuis Advies werd in oktober van dit jaar zelfs uitgeroepen tot meest klantgerichte advieskantoor van Nederland. “Wij zijn nog steeds een hecht familiebedrijf met een heldere missie: iedereen een beetje gelukkiger maken. Dat geldt zowel voor onze klanten, als voor onze medewerkers,” aldus Bob Veldhuis. Derk Lodiers vervolgt: “Wij helpen startende ondernemers daarom heel graag bij het behalen van hun doelen door het creëren van financiële rust en zekerheid.” Volgens Edith Stegeman is dat precies de reden voor de match met Veldhuis Advies. “Wij willen startende ondernemers echt helpen en daarin vinden we elkaar.” 

Acht netwerkavonden

De Stichting Starterscollectief Veluwe organiseert jaarlijks 8 netwerkavonden, waarbij iedere avond een aansprekend thema centraal staat. De bijeenkomsten vinden afwisselend plaats in de Noord-Veluwse gemeenten die ambassadeur van de stichting zijn. Tijdens iedere bijeenkomst is ook een van de adviseurs van Veldhuis Advies aanwezig, om vragen te beantwoorden en waardevolle kennis te delen. 

Aansluiten?

Iedere startende ondernemer die zich maximaal 5 jaar geleden zich bij de KVK heeft ingeschreven en op de Noord-Veluwe gevestigd is, kan zich bij het Starterscollectief Veluwe aansluiten. Dit gaat eenvoudig via een aanmelding voor de nieuwsbrief op de website. Daarna volgen automatisch alle uitnodigingen voor de netwerkavonden en andere interessante startersinformatie. 


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven