• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies Jeugdvoetbalmiddag groot succes

Afgelopen woensdag hebben 114 kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar meegedaan aan de Veldhuis Advies Jeugdvoetbalmiddag van voetbalvereniging Oene. Dit tweejaarlijkse evenement wordt georganiseerd door de jeugdevenementen commissie (JEC), dit jaar in samenwerking met Voetbal City. Net als de vorige editie heeft Veldhuis Advies uit Heerde haar naam verbonden aan dit sportieve evenement. De Jeugdvoetbalmiddag past bij het streven van de financieel dienstverlener om een duurzame bijdrage te leveren aan geluk en gezondheid.

Veldhuis Advies Jeugdvoetbalmiddag groot succes

Om 12.45 uur opende Wilfred Nijhof (jeugdcoördinator vv Oene) het voetbalfestijn. Op het hoofdveld was een spelparcours uitgezet met tien verschillende voetbal gerelateerde spelvormen. In groepen van 10 kinderen en onder begeleiding van een groep vrijwilligers werd er fanatiek gesport. Halverwege het programma konden de kinderen genieten van een ijsje en wat te drinken, wat een welkome verkoeling bracht op deze zonnige middag.

Na afloop werden alle deelnemers en vrijwilligers getrakteerd op een warme hap en kon iedereen uitgeput maar voldaan weer naar huis. Alle deelnemende kinderen ontvingen van de hoofdsponsor Veldhuis Advies ook een mooie nieuwe voetbaltas met hun naam en het logo van v.v. Oene erop.

Ondanks dat het niet de insteek van het JEC was om middels deze dag nieuwe jeugdleden te werven, heeft het inmiddels toch spontaan geleid tot zes nieuwe leden.


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven