• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies nieuwe kennispartner van Landstede Hammers

Landstede Hammers heeft Veldhuis Advies aan zich verbonden als nieuwe kennispartner. Het bedrijf uit Heerde gaat de club niet alleen ondersteunen bij het afdekken van risico’s en inrichten van de verzekeringen, maar wordt daarnaast ook partner van de verschillende jeugdclinics.

Veldhuis Advies is een organisatie die actief is binnen het financieel advies. Met ruim 80 medewerkers en een klantenkring van 18.000 particulieren en 4.000 ondernemers is Veldhuis Advies een van de grootste organisaties in financieel advies in de regio Zwolle. Dagelijks helpt het bedrijf klanten met het nemen van financiële beslissingen en het afhandelen van schade. In de samenwerking met Landstede Hammers houdt Veldhuis Advies zich bezig met de verzekeringsportefeuille van de club, terwijl het ook een bijdrage levert aan de verschillende jeugdclinics van de Hammers.

Veldhuis Advies nieuwe kennispartner van Landstede Hammers

‘Samenwerking past perfect’

Dick Vos, inwoner van Zwolle en mede-eigenaar van Veldhuis Advies, is blij met de samenwerking tussen Veldhuis Advies en Landstede Hammers. “Wij streven ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen in alles wat wij doen. De samenwerking met Landstede Hammers past dan ook perfect in onze missie. We zetten daarbij bewust in op het stimuleren van sporten en bewegen onder de jeugd. We ondersteunden de Hammers met onze kennis en kunde en deze samenwerking hebben we nu ook uitgebreid met sponsoring van de clubactiviteiten. Het voelt goed om als onderneming onderdeel te zijn van een professionele basketbalclub in Zwolle, die zich maatschappelijk inzet, werkt vanuit een langetermijnvisie en die vele mooie en prominente Zwolse bedrijven aan zich gebonden heeft.”

Landstede Hammers verheugd met de samenwerking

“Veldhuis Advies is een gerenommeerd bedrijf uit de regio en helpt ons al enorm. Dat zij hun naam nu ook aan de clinics hebben verbonden, is een mooie toevoeging. Samen kunnen we er zo voor zorgen dat de jeugd wordt gestimuleerd om te sporten en zichzelf te ontwikkelen. We kijken dan ook enorm uit naar die samenwerking”, zegt Gerrard Vinke, voorzitter van Landstede Hammers.

Meer informatie over de eerstvolgende jeugdclinic


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven