• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies NOV Tennis Kampioenschappen

Van maandag 5 t/m zondag 11 september staat het tennispark van HLTC Heerde in het teken van de Veldhuis Advies Noord Oost Veluwe Tennis Kampioenschappen.

Veldhuis Advies NOV Tennis Kampioenschappen

De NOV kampioenschappen, kortweg het NOV, is een toernooi waar tennissers uit de regio met elkaar de sportieve strijd aangaan. Het toernooi wordt afwisselend georganiseerd door HLTC Heerde, TV Epe, TV Wapenveld en de Wezepse TC. Leden van de tennisverenigingen TC Elburg, TV Epe, TC Hattem, TV ‘t Harde, HLTC Heerde, TC De Kouwenaar, TC Vaassen, TV Wapenveld, Wezepse TC, SV Welsum en NTC De Wiltsangh kunnen deelnemen aan het toernooi. Leden van deze verenigingen worden, of ze nu net begonnen zijn of al langer tennissen, dan ook uitgenodigd om mee te doen.

Nieuw dit jaar is de sponsor. Na jarenlange sponsoring door Vemde Travel heeft Veldhuis Advies het stokje, tot blijdschap van de organiserende verenigingen, overgenomen. Naast mooi prijzen voor de winnaars, maken dit jaar ook alle deelnemers kans op kaarten voor het ABN AMRO Open in Rotterdam en waardebonnen van TennisDirect ter waarde van 150 en 100 euro.

Meedoen aan dit toernooi? Schrijf je in via MijnKNLTB.nl.

Logo Veldhuis Advies Noord Oost Veluwe Tennis Kampioenschappen


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven