• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies Podcast: Cybersecurity

Speciaal voor ondernemers maken de specialisten van Veldhuis Advies een informatieve podcast. In de afleveringen van de podcast bespreken we verschillende thema’s in het zakelijke domein. Met een focus op financiën, verzekeringen, arbeidsomstandigheden en pensioenen. De vierde aflevering is nu beschikbaar om te luisteren. De vorige afleveringen beluistert u hier.

Veldhuis Advies Podcast: Cybersecurity

Cybercriminaliteit, u hoort er vast steeds vaker over. In het nieuws, bij collega-ondernemers. MKB-ondernemingen zijn extra vatbaar voor deze vorm van criminaliteit. Er zijn vaker zwakke plekken in de beveiliging en deze bedrijven bezitten een weelde aan informatie van hun klanten. Ruim 60% van alle MKB-ers wordt minstens één keer slachtoffer van een cyberaanval. De financiële gevolgen kunnen verschrikkelijk zijn als u zich bedenkt dat de gemiddelde kosten na een cyberaanval meer dan €300.000,- bedragen.

Hoe kunt u zich beschermen? Welke maatregelen kunt u binnen uw onderneming treffen? En is het risico van cybercriminaliteit ook te verzekeren? In deze podcast bespreken René Schwering & Dick Vos het onderwerp.

 Te gast in deze podcast:

René Schwering - Inkoopspecialist aansprakelijkheids- en cyberverzekering & Dick Vos - Commercieel directeur Veldhuis Advies


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven