• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies Podcast: Grensoverschrijdend gedrag en vertrouwenspersonen

Speciaal voor ondernemers maken de specialisten van Veldhuis Advies een informatieve podcast. In de afleveringen van de podcast bespreken we verschillende thema's in het zakelijke domein, met een focus op financiën, verzekeringen, arbeidsomstandigheden en pensioenen. De eerste aflevering is nu beschikbaar om te luisteren.

Veldhuis Advies Podcast: Grensoverschrijdend gedrag en vertrouwenspersonen

Van mensen die er wat lacherig over doen en zeggen dat ze ook niets meer mogen tot serieuze aantijgingen en de gevolgen daarvan. Door meerdere openbaringen in de media is grensoverschrijdend gedrag een belangrijk en actueel thema geworden voor veel ondernemers. Zorgen voor een veilige werkomgeving is essentieel. Wat kan én wat moet een ondernemer eigenlijk regelen binnen het bedrijf om dit te voorkomen?

Eén van de opties is het aanstellen van een (externe) vertrouwenspersoon. Maar wat doet een vertrouwenspersoon eigenlijk en hoe gaat deze te werk voor u en uw medewerkers?

Deze en andere vragen worden beantwoord in de allereerste Veldhuis Advies Podcast. We gaan hier kort (13 min) over in gesprek met vertrouwenspersoon Margreet Mulder van NLG Arbo.

Beluister de aflevering direct hier op deze pagina, of 'on-the-go' via Spotify.

Te gast in deze podcast:

Margreet Mulder - Casemanager NLG Arbo & Bob Veldhuis - Algemeen directeur Veldhuis Advies


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven