• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies Podcast: Herbouwwaarde en de Gebouwenverzekering

Speciaal voor ondernemers maken de specialisten van Veldhuis Advies een informatieve podcast. In de afleveringen van de podcast bespreken we verschillende thema's in het zakelijke domein, met een focus op financiën, verzekeringen, arbeidsomstandigheden en pensioenen. De tweede aflevering is nu beschikbaar om te luisteren. De vorige aflevering beluistert u hier.

Veldhuis Advies Podcast: Herbouwwaarde en de Gebouwenverzekering

Door de stijgende kosten van bouwmateriaal en arbeid kost het vandaag de dag veel meer om een pand te herbouwen na een grote schade. Wanneer het herbouwen meer kost dan de som die bekend is bij de verzekeraar dan is er sprake van onderverzekering met alle risico's van dien. Het kan maar zo betekenen dat u met verstrekkende financiële gevolgen te kampen krijgt. Hoe voorkomt u onderverzekering?

En hoe zit het eigenlijk als een ondernemer flink wat verandert aan het pand? Een stuk uitbouwen, de productie opschalen, meer voorraad in huis door het starten van een internetlabel, of bijvoorbeeld verduurzamen door het hele dak vol te leggen met zonnepanelen. Is uw pand dan eenvoudig verzekerbaar zonder dat de verzekeraar tegenstribbelt? Of heeft dat wat meer voeten in de aarde?

Deze en andere vragen worden beantwoord in deze aflevering van de Veldhuis Advies podcast. We gaan hier kort (17 min) over in gesprek met specialisten Dick Vos en Klaas Pullen van Veldhuis Advies.

Beluister de aflevering direct hier op deze pagina, of 'on-the-go' via Spotify.

Te gast in deze podcast:

Dick Vos - Commercieel directeur Veldhuis Advies & Klaas Pullen - Volmacht en inkoopspecialist zakelijke verzekeringen

 


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven