• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies scoort hoog op betrouwbaarheid en klanttevredenheid

In Nederland moet elke financieel dienstverlener voldoen aan de Wet op het financieel toezicht (Wft). Deze wet is opgesteld om consumenten te beschermen. Een adviseur die zich aan de eisen van deze wet houdt, is vakbekwaam, heeft zijn processen goed op orde, is helder over zijn dienstverlening en kosten en als belangrijkste: adviseert een financieel product dat past bij uw persoonlijke omstandigheden. Een financieel adviseur die daarentegen beschikt over het aanvullende Keurmerk Financiële Dienstverlening, voldoet aan hogere eisen, vooral op het gebied van vakbekwaamheid en klanttevredenheid. Hierbij wordt de dienstverlener regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Veldhuis Advies scoort hoog op betrouwbaarheid en klanttevredenheid

Zeer betrouwbaar

Dit najaar is ons bedrijf weer beoordeeld door een onafhankelijk auditbureau. Daarbij zijn onze schade- en inkomensdossiers steekproefsgewijs getest op de onderdelen: markttoegang, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, bedrijfsvoering, financiële zekerheid, zorgplicht, transparantie, verhouding financiële ondernemingen en dossieraudit. Op vrijwel alle punten scoorden we maximaal, met zelfs een extra punt voor betrouwbaarheid. Niemand scoorde hoger dan Veldhuis Adviesgroep in de benchmark! Daarmee behoren we niet alleen tot de top 5, maar mogen we ook weer het Keurmerk Financiële Dienstverlening voeren. We zijn blij dat onze kernwaarden Eerlijk en Professioneel ook hier tot uiting komen.

Klanttevredenheid stijgt naar 9,6!

Tijdens de controle wordt er ook gekeken naar de klanttevredenheid. Afgelopen jaar bedroeg onze klanttevredenheid, volgens de reviews op Klantenvertellen.nl, maar liefst een 9,6. Niet alleen zijn we super trots op deze beoordeling en blijk van waardering van onze klanten. Maar dit zegt natuurlijk nog meer over de manier waarop wij werken. Omdat wij ‘anderen helpen’ centraal zetten in onze dienstverlening, gaan wij net een stapje verder. Onze adviseurs hebben niet alleen veel kennis van zaken, ze geven ook een eerlijk advies. En dat wordt gewaardeerd.

We hopen u dit jaar weer te ontmoeten!


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven