• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies trakteert wekelijks op ontbijt

In 2018 laat Veldhuis Advies uit Heerde elke week een ontbijtje thuisbezorgen bij een gezin in de regio. “Helpen is één van onze kernwaarden. En dat gaat voor ons verder dan onze dagelijkse werkzaamheden,” vertelt Bob Veldhuis.

Veldhuis Advies trakteert wekelijks op ontbijt

In 2016 heeft Veldhuis Advies 50 kinderwensen vervuld. “Ons 50-jarig jubileum was toen de aanleiding. De betrokkenheid van onze collega’s was enorm, iedereen hielp met het vervullen van de wensen. Een prachtige ervaring die veel mensen in de regio is bijgebleven,” aldus Bob Veldhuis, “ Na afloop van deze grote actie hebben we even de tijd genomen om alle indrukken te verwerken. Maar tegelijkertijd hebben we ook nagedacht hoe we vergelijkbare geluksmomentjes kunnen blijven creëren.”

Komend jaar bestaat Veldhuis Advies alweer 52 jaar, wat overeenkomt met het aantal weken in een jaar. “Zo ontstond het idee voor de ‘52-ontbijtjes’actie,” vertelt Dick Vos, commercieel directeur. “Mensen kunnen vanaf vandaag via onze website een familielid, kennis of gezin opgeven voor de ontbijtactie. Dit kan zijn omdat iemand ernstig ziek is, een zware tijd achter de rug heeft of gewoon omdat iemand jarig is of veel voor je betekend heeft. Eigenlijk komt iedereen in aanmerking. We hopen dat we voldoende aanmeldingen binnen zullen krijgen om elke week van 2018 een gezin te kunnen verrassen.”

“Wanneer de aanvraag wordt ingewilligd, stemmen we de dag en het tijdstip van bezorgen met de indiener van de aanvraag af. Zo kan het echt een verrassing blijven voor de ontvanger(s)," sluit Bob Veldhuis af.


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven