• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies trotse partner Landstede Hammers Jeugdclinic

Vorige week vond, na het uitstellen vanwege de coronamaatregelen, dan eindelijk de langverwachte Landstede Hammers Kerstclinic plaats! Sinds eind 2021 is Veldhuis Advies aan de Zwolse basketbalclub verbonden als kennispartner en sponsor van dit leuke event.

Veldhuis Advies trotse partner Landstede Hammers Jeugdclinic

 

 

Tijdens deze bijzondere dag konden kinderen uit de regio genieten van een goed verzorgde basketbalclinic, gegeven door de coaches en trainers van Landstede. Zo leerden ze verschillende manieren om de bal te passen, op de basket te schieten en andere basketbaltechnieken. Aan het einde van de middag konden de kinderen zelfs tips krijgen van en spelen met de profs van het eerste team van de Landstede Hammers. De dag werd afgesloten met een klein toernooitje onder de aanwezige sporters. We hopen dat de kinderen een fantastische dag hebben gehad waarop ze lekker bezig konden zijn met sport en spel!

Voor een impressie van een eerdere clinic kunt u het onderstaande filmpje bekijken:

Maatschappelijke betrokkenheid

Sport, beweging en plezier staan zijn een essentieel onderdeel van vitaal zijn en blijven. Dat weten wij bij Veldhuis Advies. En dat is precies waarom wij maatschappelijke en sportieve initiatieven in de regio steunen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze jaarlijkse fundag voor jonge mantelzorgers, de Musical Awards bij Theater De Spiegel, sponsoring van sportactiviteiten voor kinderen met een autismespectrumstoornis, en nog veel meer.


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven