• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies vervult 50 wensen

Veldhuis Advies bestaat 50 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren, heeft de organisatie een speciaal project in het leven geroepen: de vervulling van 50 kinderwensen. Uiteraard lukt dit niet binnen één dag. Daarom staat het hele jubileumjaar in het teken van dit bijzondere project.

Veldhuis Advies vervult 50 wensen

Een dagje achter de schermen bij het Dolfinarium. Een jaar lang gratis paardrijles. Tekenles van niemand minder dan een tekenaar bij Donald Duck. Zomaar een greep uit de hartenwensen die Veldhuis Advies mocht ontvangen én vervullen. En het jaar is nog niet ten einde, dus ook de komende periode gaan de medewerkers van Veldhuis Advies voor tal van kinderen aan de slag.

“Wij wilden ons jubileum vieren op een manier die in lijn staat met de missie van onze organisatie,” aldus directeur Bob Veldhuis, “Sinds de oprichting van ons bedrijf, dit jaar 50 jaar geleden, streven wij ernaar om een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van zowel mens als onderneming. Niet 'af en toe een beetje', maar in álles wat wij doen.” De medewerkers hebben zich tot doel gesteld om in het jubileumjaar minimaal 50 kinderen blij te maken met de vervulling van hun hartenwens.

Het kind centraal

Hoe de invulling van zo'n 'wensdag' er precies uitziet, wordt uiteraard grotendeels bepaald door de wens van het kind in kwestie. Deze hartenwens staat gedurende de hele dag centraal. Zo wilde Emma graag een tijgerworkshop volgen, ging Khai vliegen en mocht Max op zijn wensdag een nieuwe fiets uitzoeken.

De vervulling van de wensen worden gerealiseerd door de medewerkers van Veldhuis: per koppel gaan zij hard aan de slag om het kind de dag van zijn of haar leven te bezorgen. “Het geeft heel veel voldoening en energie om een kind zo te zien stralen,” zegt medewerker Aalt van Boven. Hij ging, samen met collega Nicolien van der Sluis, op pad om de 3-jarige Lynn een heuse prinsessendag te bezorgen.

25 Wensen reeds vervuld

De 25e wens is een hele bijzondere: er reizen vier collega’s af naar Roemenië om daar twee projecten te bezoeken die door mensen uit Heerde e.o. zijn opgezet. Over één van die projecten vertelt wensvervuller Eric van Leeuwen: “Kinderen in Roemenië kunnen niet naar school wanneer zij de basis aan schoolspullen niet zelf kunnen verzorgen. De inventaris bestaat o.a. uit een schooltas, pennen, schriften en kleurpotloden. Met behulp van verscheidene zakelijke relaties van Veldhuis Advies hebben we maar liefst 100 schooltassen kunnen vullen!” En die gaan de betrokken medewerkers daar begin september zelf uitdelen aan de kinderen die anders niet naar school hadden gekund dit jaar, een ervaring die zij niet snel zullen vergeten!

Met de herfst in aantocht zijn er nog enkele maanden te gaan voordat het jubileumjaar ten einde komt. Veldhuis heeft inmiddels de helft van de 50 geselecteerde wensen vervuld en zal zich de komende maanden inzetten om nóg eens 25 kinderen de dag van hun leven te bezorgen. 


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven