• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies voegt Apeldoorner Derk Lodiers toe aan commerciële directie

Per 1 oktober 2023 vormt Derk Lodiers samen met Dick Vos de commerciële directie van Veldhuis Adviesgroep. Lodiers heeft zijn sporen binnen het intermediair verdiend en is sinds 2017 bij Veldhuis Advies in dienst als grootzakelijk adviseur. In de afgelopen jaren groeide hij door tot teamleider van zowel de afdeling MKB-advies, als Inkoop en Acceptatie.

Veldhuis Advies voegt Apeldoorner Derk Lodiers toe aan commerciële directie

“Naast zijn kennis en ervaring, brengt Derk een groot netwerk binnen en buiten de branche met zich mee. Zo was hij tot voor kort bestuurslid van Stichting Present in Apeldoorn en VNO-NCW Stedendriehoek en is hij op dit moment als bestuurslid verbonden aan Stichting Topvolleybal Dynamo,” vertelt Bob Veldhuis, algemeen directeur van Veldhuis Advies. “We zijn erg blij met de toevoeging van Derk Lodiers aan ons directieteam. Samen met medevennoot Dick Vos willen we ons bedrijf nog beter profileren op de zakelijke markt. We zijn niet alleen verzekeringsexperts, maar als risicomanagers hebben we veel aandacht voor preventie en advies. We willen aanjagers zijn van duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Hiervoor ontwikkelen we onderscheidende proposities voor ondernemers en werkgevers.”

Derk Lodiers vult aan: “Onlangs wonnen we de VVP Advies Award voor ‘Meest klantgerichte advieskantoor op het gebied van zakelijk advies’. Een mooier moment om toe te treden tot de commerciële directie is er natuurlijk niet. Bij Veldhuis Advies staat ondernemen met geluk en gezondheid centraal en ik kijk ernaar uit om dit verder door te vertalen naar onze zakelijke proposities.”


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven