• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Veldhuis Advies wint Linnaeusonderscheiding

Op donderdag 11 januari mocht Veldhuis Advies uit Heerde de Linnaeusonderscheiding in ontvangst nemen. De prijs werd uitgereikt door de burgemeester van Putten Henk Lambooij, in zijn hoedanigheid als voorzitter van De Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel. “Het is een geweldige eer dat ons deze onderscheiding is toegekend. Wat het nog specialer maakt, is dat wij zelf van niets wisten en stilletjes waren voorgedragen door enkele bedrijven uit de regio en door het gemeentebestuur in Heerde. We zijn apetrots”, aldus Bob Veldhuis, die de onderscheiding in ontvangst nam.

Veldhuis Advies wint Linnaeusonderscheiding

De leden van De Maatschappij, ondernemende mensen uit het bedrijfsleven, openbaar bestuur en het onderwijs, konden afgelopen jaar kandidaten nomineren. De kandidaten moesten zich nadrukkelijk onderscheiden door een aantoonbare en uitzonderlijke sociaal-maatschappelijke betrokkenheid. Tijdens een bijeenkomst in Harderwijk werd de winnaar voor de regio Noordwest Veluwe en Flevoland bekend gemaakt.

Juryrapport

Volgens het juryrapport komt de onderscheiding Veldhuis Advies allereerst toe vanwege de sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Zo heeft Bob Veldhuis verschillende bestuurlijke functies uitgevoerd, heeft Veldhuis Advies een indrukwekkend ’50 Kinderwensen-project’ gedaan en worden er verschillende jeugdactiviteiten in de regio gesponsord, waaronder MHC Epe. De tweede motivatie van de jury is de kwaliteit van advies en productonafhankelijkheid: De vakkennis van medewerkers wordt continu op peil gehouden en er worden alleen kwalitatief goede producten aangeboden. Veldhuis Advies zet haar klanten altijd centraal. De laatste onderbouwing van de jury is gericht op het positieve personeelsbeleid, waarin vitaliteit centraal staat.

“Onze missie is om een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen in alles wat wij doen. We geven onze medewerkers de gelegenheid om zich te ontwikkelen en we stimuleren een gezonde levensstijl onder andere door dynamisch werken op ons kantoor in te voeren,” vertelt Nadja Geers, operationeel directeur, “want gelukkige medewerkers dragen volgens ons bij aan tevreden klanten.”

“Ons werk bestaat uit het helpen van mensen”, vult commercieel directeur Dick Vos aan. “Of dat nu bij een schade, een advies of gewoon een lastig probleem is. Toen wij twee jaar geleden 50 jaar bestonden hebben onze medewerkers gedurende een jaar 50 kinderwensen helpen vervullen. Dit heeft enorm veel aandacht getrokken, ook van collega-ondernemers die nu op een soortgelijke wijze hun jubilea willen gaan vieren. Het is een enorme inspanning, maar we hebben daar zo ongelooflijk veel onvergetelijke herinneringen voor terug gekregen.”

Schenking aan goed doel

Aan de Linnaeusonderscheiding is een geldprijs van € 500 voor een goed doel verbonden. Veldhuis Advies schenkt dit bedrag aan Stichting De Veluwse Wens Ambulance. Het doel van deze stichting is het vervullen van wensen voor mensen die chronisch ziek zijn of in een laatste levensfase verkeren. “Een mooi initiatief dat erg goed aansluit bij onze visie,” besluit Bob Veldhuis.


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven