• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Voetbalvereniging SEH trots op 10e jubileum Veldhuis League4Kidz

Voetbalvereniging SEH trots op 10e jubileum Veldhuis League4Kidz

Inmiddels een ontelbaar aantal jeugdleden zijn via de Veldhuis League4Kidz gestart bij vv SEH. En ook veel trainers en begeleiders hebben hier de eerste stappen binnen het voetbal gezet. Begonnen in het seizoen 2010-2011 en inmiddels een heel belangrijk én (bijna) onmisbaar onderdeel binnen de jeugdopleiding van de voetbalvereniging. Deze competitie voor jongens en meisjes van 6 en 7 jaar is inmiddels al bezig aan het tiende seizoen. Een prachtig jubileum!

Zoals het natuurlijk hoort rond een jubileum moet je zo’n tiende verjaardag van de Veldhuis League4Kidz goed vieren. Ook met de belangrijke partner en sponsor, Veldhuis Advies uit Heerde. Het coronavirus maakt dit er echter niet makkelijker op. Er zijn al verschillende leuke ideeën om toch nog festiviteiten te houden. We hopen hier later dit voorjaar- richting de zomer- toch wat van uit te kunnen voeren. Of dat ook lukt is sterk afhankelijk van wat er wel en niet kan en mag.

Omdat het tiende seizoen van de Veldhuis League4Kidz inmiddels al ruim over de helft is vinden we het als SEH zijnde vast wél belangrijk om aan te geven hoe blij en trots we zijn met dit prachtige onderdeel. Want het is met recht een parel binnen de jeugdopleiding geworden. De initiatiefnemers tien jaar geleden waren: Jan Willem Hanekamp, Rob van der Most, Herman Zwerver en Gerlof Logtenberg.

Het is helaas nu nog niet mogelijk, maar zodra de richtlijnen het toelaten is het echt een aanrader om tussen 09.00 en 10.00 uur op de zaterdagmorgen eens langs de zijlijn van het hoofdveld van SEH te gaan staan. Het plezier en het enthousiasme spat er echt vanaf bij de jeugdleden!

Toppers als Barcelona tegen Inter Milaan of Juventus tegen Liverpool komen voorbij. Want deze jongens en meisjes van 6 en 7 jaar trainen iedere woensdagmiddag en werken op zaterdagmorgen hun eigen onderlinge competitie af. In teams van 4 of 5 kinderen, in de tenues van de bekende topclubs, mede mogelijk gemaakt door de trouwe sponsor Veldhuis Advies uit Heerde.

Iedere groep heeft zijn vaste begeleider, zodat de jeugd elke week een vertrouwde omgeving heeft, maar wel telkens tegen andere teams speelt. Balbeheersing, passen/ trappen en aannemen wordt spelenderwijs bijgebracht door een groep enthousiaste trainers. Jan van Egteren, Dennis Huisman en Wendy Zwerver hebben nu de leiding over dit onderdeel. Samen lol hebben, een glimlach op de gezichten, beter worden, leren voetballen, wedstrijden winnen en misschien wel kampioen worden: daar draait het om bij de Veldhuis League4Kidz. Dat inmiddels al tien seizoenen lang en daar kunnen we als SEH alleen maar heel erg trots op zijn!


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven