• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Wat is de meerwaarde van een onafhankelijk financieel adviseur?

Het regelen van de financiën is een hele klus. Alle regels en voorwaarden zijn soms lastig te begrijpen. Het is dan ook niet gek als u daarom af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Een financieel adviseur kan u hierbij helpen. Natuurlijk betaalt u voor advies, maar vaak levert dit ook weer geld op. Waarom is het aan te raden om de hulp van een financieel adviseur in te schakelen?

Wat is de meerwaarde van een onafhankelijk financieel adviseur?

U krijgt een advies op maat

Een onafhankelijk financieel adviseur bekijkt in welke leefsituatie u zich bevindt en wat uw financiële wensen zijn. Zo kan hij of zij bepalen welke verzekeringen bij u passen en u hierover een goed en vooral onafhankelijk advies geven. Ook denkt de adviseur met u mee. Wat verwacht u voor de toekomst, heeft u nog financiële vragen? Een onafhankelijk adviseur komt met oplossingen, omdat zij maatwerk bieden en niet afhankelijk zijn van financiële instellingen of banken.

Uw financiële producten zijn altijd up-to-date

Omdat uw leven continu onderhevig is aan veranderingen, zijn uw financiële producten dit ook. Een onafhankelijk adviseur weet precies welke veranderingen van invloed zijn op uw toekomst en op de financiële producten die u heeft afgesloten. Heeft u een huis gekocht, gaat u trouwen of krijgt u een kind? Of misschien bent u net met pensioen gegaan, heeft u sinds kort een eigen bedrijf of heeft u juist ontslag gekregen. Allemaal situaties die van invloed zijn op de door u afgesloten financiële producten. Maar denkt u hieraan wanneer zich zo’n ingrijpende leefsituatie voordoet? Een onafhankelijk adviseur doet dit wel en regelt op de achtergrond de zaken voor u.

U heeft iemand om al uw financiële vragen aan te stellen

U wilt degene die u van advies voorziet kunnen vertrouwen. U wilt er zeker van zijn dat het advies dat u ontvangt deskundig is, maar ook dat deze onafhankelijk is en dat de adviseur niet praat namens een bank of verzekeraar. Dat uw adviseur gewoon bekijkt welke verzekering voldoet aan uw eisen en wensen. Eigenlijk moet uw adviseur u gewoon van dienst zijn. En daarnaast is het prettig om een klik met elkaar te hebben. U legt immers wel uw financiële gegevens bij hem of haar op tafel.

U bespaart op uw verzekeringen en krijgt ondersteuning

Een financieel adviseur betaalt u uiteraard voor het advies dat u van hem ontvangt en voor het beheren van uw financiële pakket. Maar daar krijgt u veel voor terug. Vaak blijkt zelfs dat u dankzij uw adviseur kunt besparen op uw verzekeringen. Ook staat een financieel adviseur voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld bij schade aanspraak wilt maken op uw verzekeringen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over financieel advies? En wilt u weten wat Veldhuis Advies hierin voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en stuur ons een mail of bel ons op. Wij kijken dan graag met u naar uw individuele situatie. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs via [email protected] of bel 0578-211000.


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven