• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Week van de RI&E bij Veldhuis Advies

Onlangs hadden wij een filmploeg van het Ministerie van Sociale zaken en de Kamer van Koophandel op bezoek. In het kader van de week van de RI&E hebben zij Bob Veldhuis geïnterviewd over de manier waarop wij vitaliteit en werkgeluk stimuleren.

Hoe ze bij ons terecht kwamen? Dat hoor je van projectleider Bertien Koopman:
fragment luisteren

Week van de RI&E bij Veldhuis Advies

Over de Week van de RI&E

Van 12 tot en met 16 juni wordt er in heel Nederland aandacht gevraagd voor de RI&E. Een week waarin ondernemers geactiveerd worden om hun arbeidsrisico’s in kaart te brengen. En om daarna ook nog een plan te maken om de risico’s in het bedrijf te verkleinen of zelfs weg te nemen. 

De week van de RI&E wordt georganiseerd door het Steunpunt RI&E (een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, MKB Nederland, Vakcentrale voor professionals, AWVN, CNV en VNO NCW) in samenwerking met de KvK, arbodeskundigen, adviseurs, opleiders en branchorganisaties. Ieder bedrijf met medewerkers moet volgens de Arbowet namelijk een arbobeleid hebben. Een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) is hiervoor de basis. Het Steunpunt RI&E helpt ondernemers en branches via informatie en instrumenten op weg naar een veilige en gezonde werkomgeving.
www.rie.nl 

Houd onze site en socials in de gaten voor het filmpje en info over de Week van de RI&E!


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven