• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Zijn uw werkzaamheden in deze tijd van crisis anders dan normaal? Meld het aan uw verzekeraar!

Het coronavirus heeft ons land in zijn greep. Het aantal besmettingen blijft stijgen en ook de ziekenhuizen stromen vol. Naast de gezondheid die in ons land hard geraakt wordt, heeft de coronacrisis ook voor de economie grote gevolgen. Veel bedrijven komen hierdoor in de financiële problemen. Zo moeten de deuren van horeca-bedrijven, sportscholen en sauna’s zeker tot en met 6 april gesloten blijven, en is de kans groot dat dit verlengd wordt tot 1 juni. Maar ook andere bedrijven kunnen door de crisis een zware tijd gaan doormaken. Een tijd die vraagt om creativiteit, doorzettingsvermogen en moed van ondernemers en hun werknemers.

Zijn uw werkzaamheden in deze tijd van crisis anders dan normaal? Meld het aan uw verzekeraar!

Creatief denken

Wanneer organisaties niet kunnen werken zoals zij normaal doen, zoeken zij naar oplossingen om de zaak toch enigszins draaiende te houden. Denk aan restaurants die gaan bezorgen, maar ook opticiens, boekhandels en andere zaken bieden soortgelijke diensten aan. Daarbij wordt misschien de privé-auto van een werknemer gebruikt.

Denk ook aan bloemenkwekerijen die bossen bloemen particulier gaan verkopen of mensen die gedurende de crisis misschien gaan meewerken in de zorg. Ook bezorgen sportscholen wellicht fitness-spullen aan huis. En in het geval van thuiswerken staan veel kantoorspullen bij medewerkers thuis opgesteld. Dit zijn al met al, mooie creatieve invullingen om aan het werk te blijven. Dit wordt niet alleen door ons, maar ook door verzekeraars enorm aangemoedigd. Toch zijn er zaken waar u rekening mee moet houden, omdat andere werkzaamheden wellicht ook andere risico’s met zich meebrengen.

Geef uw vervangende werkzaamheden aan ons door

Bent u één van de personen die ervoor heeft gekozen om een andere invulling aan de normale werkzaamheden te geven? En doet u daarbij op zakelijk gebied iets anders dan wat u normaal doet? Gebruikt u privé-apparatuur zakelijk en/of gebruikt u kantoorapparatuur thuis? Meld dit dan bij ons of uw verzekeraar. U bent namelijk niet automatisch bij alle verzekeraars verzekerd voor dit soort vervangende werkzaamheden. Mocht er iets mis gaan, dan kan het zo maar zijn dat de verzekeraar dit niet dekt en dit is het laatste waar u dan op zit te wachten.

Hoe kunt u wijzigingen aan ons doorgeven?

U kunt uw nieuwe werkzaamheden makkelijk en snel doorgeven door te mailen naar uw relatiebeheerder of naar [email protected]. Bellen mag ook. Belt u hiervoor 0578 - 699 789.


Gerelateerde berichten

Scroll naar boven