• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Uw financiën, onze zorg

Wij zijn Veldhuis Advies, de grootste organisatie in financieel advies voor particulieren en bedrijven in de regio Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Harderwijk.

Onafhankelijk financieel advies

Mensen op een eerlijke en professionele manier helpen met alle financiële vraagstukken en bij schade. Dat is wat wij doen. We voorzien u van onafhankelijk en transparant advies zodat u kunt kiezen voor de best passende financiële producten. 

Waarom Veldhuis Advies

Persoonlijk advies
Alle kennis in huis
Complete oplossingen
Volledig ontzorgd

Wat klanten zeggen

Geverifieerde reviews van klantenvertellen.nl

"Prettig en zeer correct"

Na een mega regenbui had ik flinke waterschade. Maar door Veldhuis Advies is dit zeer snel en correct opgelost. Ik ben blij met het goede contact dat ik had met de schadebemiddelaar.

B. Harleman
Apeldoorn

"Goed meedenken en snel schakelen"

No nonsense, tijdens intake, na een minuut of 10 was hele plaatje al duidelijk en welke partij hiervoor geschikt zou zijn. Uitwerking hiervan verliep ook bijzonder efficiënt.

Dick
Hattem

"Doen probleemloos wat er gedaan moet worden"

Ook al kun je zelf heel veel zaken regelen, is het toch prettig te weten dat door het uit handen geven hiervan een schadegeval probleemloos en voortvarend afgehandeld wordt.

A.
Heerde

"Zeer goede begeleiding"

Ik ben zeer tevreden over mijn schadebehandelaar. Hij was goed te bereiken en heeft de schade aan mijn auto snel en goed afgehandeld. Kortom, een fijne begeleiding gehad bij de schade afhandeling!

Marc
Zwolle

"Zeer deskundig en prettig advies"

Onze financieel adviseur is uitermate deskundig. Hij heeft ons perfect voorgelicht over het aanpassen van onze hypotheek. Op basis van zijn advies is onze hypotheek snel en goed aangepast, exact volgens onze wensen.

H. Konings
Nunspeet

"Klantvriendelijk, duidelijk en snel"

Prettige en duidelijke communicatie over de mogelijkheden en gevolgen van wijzigen en aanvragen van hypotheek. Daarna via de portal eenvoudig alle documenten in kunnen sturen en bij vragen altijd snel en vriendelijk. De uiteindelijke nieuwe hypotheek is naar onze volle tevredenheid. Enorm bedankt! Ze hebben ons er stap voor stap door het proces heen geholpen en dat heeft ons enorm geholpen. Bedankt!

Aldo
Olst

Zakelijk?

Wij zijn er voor zakelijke én particuliere klanten. Benieuwd naar onze dienstverlening voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld bedrijfsverzekeringen, collectief pensioenadvies, verzuim voorkomen en verzekeren, of employee benefits?

Het laatste nieuws

Even sparren?

Wij zijn Veldhuis Advies, de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Iedere situatie is uniek, daarom voorzien we u altijd van advies op maat. Vrijblijvend uw situatie bespreken? We helpen u graag.

Scroll naar boven