• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Uw financiën, onze zorg

Wij zijn Veldhuis Advies, de grootste organisatie in financieel advies voor bedrijven en particulieren in de regio Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Kampen, Deventer.

Waarom kiezen voor Veldhuis Advies?

Dagelijks helpen we onze klanten of anderen met het nemen van zakelijke of particuliere financiële beslissingen, en we helpen bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of zeer complexe. Dat doen we eerlijk en professioneel. We stellen daarbij altijd geluk en gezondheid van degenen die we helpen voorop. 

Missie

Wij streven ernaar een duurzame bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van mensen en ondernemingen in alles wat wij doen.

Visie

Wij willen dit realiseren door medewerkers in staat te stellen de (financiële) zorgen van mensen weg te nemen en daarmee zekerheid voor hen te bieden.

Kernwaarden

Wij helpen mensen met onbezorgd leven en werken, door hen rust en zekerheid te bieden. Dat doen we omdat we een heldere ambitie hebben: iedereen (een beetje) gelukkiger maken.

Wat klanten zeggen

Geverifieerde reviews van klantenvertellen.nl

"Prettig en zeer correct"

Na een mega regenbui had ik flinke waterschade. Maar door Veldhuis Advies is dit zeer snel en correct opgelost. Ik ben blij met het goede contact dat ik had met de schadebemiddelaar.

B. Harleman
Apeldoorn

"Goed meedenken en snel schakelen"

No nonsense, tijdens intake, na een minuut of 10 was hele plaatje al duidelijk en welke partij hiervoor geschikt zou zijn. Uitwerking hiervan verliep ook bijzonder efficiënt.

Dick
Hattem

"Doen probleemloos wat er gedaan moet worden"

Ook al kun je zelf heel veel zaken regelen, is het toch prettig te weten dat door het uit handen geven hiervan een schadegeval probleemloos en voortvarend afgehandeld wordt.

A.
Heerde

"Zeer goede begeleiding"

Ik ben zeer tevreden over mijn schadebehandelaar. Hij was goed te bereiken en heeft de schade aan mijn auto snel en goed afgehandeld. Kortom, een fijne begeleiding gehad bij de schade afhandeling!

Marc
Zwolle

"Zeer deskundig en prettig advies"

Onze financieel adviseur is uitermate deskundig. Hij heeft ons perfect voorgelicht over het aanpassen van onze hypotheek. Op basis van zijn advies is onze hypotheek snel en goed aangepast, exact volgens onze wensen.

H. Konings
Nunspeet

"Klantvriendelijk, duidelijk en snel"

Prettige en duidelijke communicatie over de mogelijkheden en gevolgen van wijzigen en aanvragen van hypotheek. Daarna via de portal eenvoudig alle documenten in kunnen sturen en bij vragen altijd snel en vriendelijk. De uiteindelijke nieuwe hypotheek is naar onze volle tevredenheid. Enorm bedankt! Ze hebben ons er stap voor stap door het proces heen geholpen en dat heeft ons enorm geholpen. Bedankt!

Aldo
Olst

Privé zaken regelen?

Wilt u financieel advies op het gebied van verzekeringen, hypotheek of pensioen voor uw privé situatie? Wilt u meer inzicht in uw inkomen en vermogen voor nu of later? We helpen u graag!

Het laatste nieuws

Even sparren?

Wij zijn Veldhuis Advies, de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Iedere situatie is uniek, daarom voorzien we u altijd van advies op maat. Vrijblijvend uw situatie bespreken? We helpen u graag.

Scroll naar boven