• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1
Podcast

Voor en door ondernemers

Speciaal voor ondernemers maakten de specialisten van Veldhuis Advies een informatieve podcast. In de afleveringen van de podcast bespreken we verschillende thema's in het zakelijke domein, met een focus op financiën, verzekeringen, arbeidsomstandigheden en pensioenen.

 

Laatste aflevering

Een 'duurzaam personeelsbeleid' is inmiddels een containerbegrip geworden, waardoor het als ondernemer best lastig kan zijn dit binnen een organisatie te implementeren. In deze podcast vertelt Dick Vos, Commercieel directeur bij Veldhuis Advies, over het personeelsbeleid binnen Veldhuis Advies en hoe dat zijn vruchten afwerpt. Want dat dat gebeurt is wel zeker! Vlak na het opnemen van deze podcast won Veldhuis Advies de VVP Advies Award als 'Meest klantgerichte financieel advieskantoor in de zakelijke sector', waarbij het personeelsbeleid diende als basis voor dit succes. 

Te gast in deze podcast 

Dick Vos - Commercieel directeur Veldhuis Advies

Volg de Veldhuis Advies Podcast op Spotify

Vorige afleveringen

Aflevering 04: Cybersecurity

MKB-ondernemingen zijn extra vatbaar voor deze vorm van criminaliteit. Er zijn vaker zwakke plekken in de beveiliging én deze bedrijven bezitten een weelde aan informatie van hun klanten. Ruim 60% van alle MKB-ers wordt minstens één keer slachtoffer van een cyberaanval. Hoe kan een ondernemer zich beschermen tegen deze vorm van criminaliteit en de desastreuze financiële gevolgen.  

Gasten: René Schwering - Inkoopspecialist aansprakelijkheids- en cyberverzekering & Dick Vos - Commercieel directeur Veldhuis Advies. 


 

Aflevering 03: De Risico Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E)

Een risico inventarisatie- en evaluatie (RI&E) is verplicht voor iedere ondernemer met personeel. Dus ook voor u! Maar wat is een RI&E, waarom moet u eigenlijk zo'n document hebben. Maar ook,  hoe voorkomt u dat het een papieren tijger wordt? Specialisten Jolande van Veen en Dick Vos vertellen u in deze podcast alles over de RI&E.

Gasten: Jolande van Veen & Dick Vos


 

Aflevering 02: Herbouwwaarde & De Gebouwenverzekering

Door de stijgende kosten van bouwmateriaal en arbeid kost het veel meer om een pand te herbouwen na een grote schade. Wanneer het herbouwen meer kost dan de verzekerde som is er sprake van onderverzekering met alle risico's van dien. En hoe zit het eigenlijk als een ondernemer flink wat verandert aan het pand? Kan dat maar zo verzekerd worden zonder tegenstribbelende verzekeraars?

Gasten: Klaas Pullen & Dick Vos


 

Aflevering 01: Grensoverschrijdend gedrag en vertrouwenspersonen

Van mensen die er wat lacherig over doen en zeggen dat ze ook niets meer mogen tot serieuze aantijgingen en de gevolgen daarvan die in sommige gevallen breed uitgemeten worden in de media. Grensoverschrijdend gedrag is hot topic momenteel. Wat kan én wat moet een ondernemer eigenlijk regelen binnen het bedrijf om dit te voorkomen?

Gasten: Bob Veldhuis & Margreet Mulder

Wilt u een externe vertrouwenspersoon inschakelen? 
We helpen u graag! Lees hier meer over ons aanbod.


 

Scroll naar boven