• Persoonlijk advies
  • Alle kennis in huis
  • Complete oplossingen
  • Volledig ontzorgd
  • klantwaardering 9,1

Ondernemen met geluk en gezondheid als missie

Onze ambitie strekt verder dan onze medewerkers en klanten. We willen iedereen een beetje gelukkiger maken! Op deze pagina lees je hoe wij een bijdrage leveren aan de maatschappij om ons heen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Algemeen directeur Bob Veldhuis vertelt:
"Toen een collega ons ging verlaten, kreeg ik als bedankje en afscheidscadeau een boekje over geluk en drijfveren. Toen ik eenmaal begon met lezen, heb ik het boek in één keer uitgelezen. Het raakte al mijn persoonlijke ambities. Ik ben daarna verder op onderzoek uitgegaan over dit onderwerp en heb een masterclass over geluk gevolgd aan de universtiteit van Amsterdam. Zo leerde ik onder andere dat geluk onlosmakelijk verbonden is aan gezondheid. Toen wist ik dat ik hier, samen met mijn compagnon, invulling aan wilden geven binnen Veldhuis Advies."

Commercieel directeur Dick Vos vult aan: 
"Op een gegeven moment heb ik mijzelf de vraag gesteld: Waar word ik als ondernemer gelukkig van? Waar doe ik het voor? We hebben een succesvol bedrijf opgezet, maar  succes is niet mijn belangrijkste drijfveer. Met de mogelijkheden die ik nu heb, wil ik graag betekenisvol zijn. Kunnen bijdragen aan het geluk van anderen door hen te helpen. Dat is waar het voor mij om draait, daar word ik gelukkig van!"

Regionale betrokkenheid

Onze ambitie strekt verder dan onze medewerkers en klanten. We willen iedereen een beetje gelukkiger maken! Om een bijdrage te leveren aan de maatschappij om ons heen, organiseren we verschillende projecten. Zo hebben we in het jaar dat we ons 50-jarig jubileum mochten vieren, 50 kinderwensen met behulp van onze medewerkers en klanten in vervulling gebracht. In het jaar dat we 52 jaar bestonden, deelden we (iets meer dan) 52 ontbijtjes uit aan gezinnen die iets te vieren hadden, of juist een zware tijd achter de rug hadden.

Geluk zit in de kleine dingen.

Ook organiseerden we, in samenwerking met de gemeentelijke steunpunten voor mantelzorg, jaarlijkse uitjes voor jonge mantelzorgers. Kinderen die door ziekte in het gezin vaak taken op zich nemen of zorgen hebben die niet bij hun leeftijd passen en daarmee niet altijd meer volledig kind kunnen zijn. 

Sponsorbeleid

Naast onze eigen initiatieven worden we dagelijks benaderd door goede doelen, verenigingen en stichtingen met de vraag of wij een financiële bijdrage kunnen leveren aan een project, evenement of structureel. Zoals bij elke organisatie moeten ook wij hier keuzes in maken. We willen graag op een duurzame manier omgaan met ons budget en hebben er daarom voor gekozen om een doorvertaling van onze missie te maken. Ons sponsorbeleid is gericht op eenmalige, sportieve evenementen voor kinderen in onze regio. Aan de hand van deze richtlijn beoordelen wij alle sponsoraanvragen.

Voldoet uw sponsoraanvraag aan bovenstaande richtlijn? Stuur uw verzoek met uitleg en eventuele tegenprestatie dan naar [email protected].

Scroll naar boven